Str.Suitori,nr.2, Cheia,Baile Olanesti,jud.Valcea
DESPRE NOI
PENSIUNEA CASA LUCA
Pensiunea Casa Luca se afla situată în localitatea Cheia, localitate componentă a oraşului Băile Olăneşti din Judeţul Vâlcea.
Prin amplasamentul ei, Pensiunea Casa Luca, oferă un spaţiu feeric atât în sezonul cald cât şi pe timpul iernii, fiind înconjurată de pădure şi oferind clienţilor ei atât aerul curat specific zonei fiind amplasată la poalele masivului Buila, cât şi intimitatea şi liniştea mult dorită de către clienţii care ne trec pragul regulat.
Pensiunea Casa Luca oferă posibilitatea clienţilor pentru închirierea parţială cât şi integrală a spaţiului de cazare, dar şi închirierea în vederea organizării petrecerilor, a meselor festive pentru diferite ocazii inclusiv Revelion şi Paşte, tabere, conferinţe sau diferite alte tipuri de evenimente.
Amplasamentul pensiunii noastre oferă acces la toate categoriile de turism pe care un client şi le poate dori:
– Turism de relaxare – liniştea pădurii, aerul curat şi intimitatea sunt cele trei mari atuu-uri pe care o pensiune le poate oferi doritorilor de relaxare şi familiilor cu copii ce îşi doresc să evadeze din oraşele poluate, aglomerate şi asurzitoare.
– Turism montan, de aventură şi eco turism (alpinism şi offroad) – în vecinătatea pensiunii se găseşte Parcul Naţional Buila-Vanturarita, de asemenea există multe trasee pentru doritorii de drumeţii şi pasionaţii de mountain biking prin tunelul ce duce către creasta principală a munţilor Căpăţânii până la o altitudine de 1886m unde este localizat Vârful Gera.
– Turism educaţional – tabere, seminarii şi conferinţe.
– Turism medical şi curativ – la 10 minute de mers cu maşina se afla miraculoasele izvoarele cu ape minerale şi curative din Băile Olăneşti precum şi centre de tratament şi recuperare.
– Turism religios sau de pelerinaj – în vecinătate se afla cele trei schituri renumite: Schitul Iezer (unde se poate vizita şi peştera Sfântului Antonie de la Iezer, iar în vecinătatea apropiată a schitului se afla şi un izvor de apă făcător de minuni), Schitul Pahomie în apropierea inimii muntelui şi Schitul Pătrunsă, un al treilea “colţişor de rai” plin de încărcătură spirituală . Vizita acestor trei schituri au marcat vieţile pelerinilor ce le-au trecut pragul prin diferite minuni.
– Turism cultural şi de divertisment în Râmnicu Vâlcea – pentru cei care vor să vizite şi alte obiective care nu se afla în apropierea Pensiunii Casa Luca, Râmnicu Vâlcea le poate oferi un turism diversificat – Salina Ocnele Mari, Transalpina, Casa Memoriala Anton Pann, Muzeul Satului, Grădina Zoologică, Mănăstirea Frăsinei, Mănăstirea Cozia, Mănăstirea Bistriţă, Mănăstirea Hurezi, Lacul Vidră, Parcul Naţional Cozia, Piramidele de pământ din valea Stancioiului, Valea Oltului, Castrul roman Arutela, Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu, Muzeul Trovantilor şi aproape 70 de peşteri, dintre care cea mai cunoscută este Peştera Polovragi cunoscută ca şi Peştera lui Zamolxis sau Raiul din România. Peșterile vâlcene sunt concentrate, în mare parte, în Masivul Căpăţânii, accesul făcându-se şi din învecinată apropiere a Pensiunii Casa Luca.

Pensiunea Casa Luca este alcătuită din:
Interior:

  • Parter (100mp): Living,bucătărie (open-space complet dotată şi utilată) și o baie;
  • Etaj 1: 4 camere cu baie şi balcon propriu împărţite astfel: 2 camere duble , 1 camera cu pat matrimonial şi 1 camera cu trei paturi.

Exterior:

  • Curte interioară mare care poate fi folosită atât pentru parcarea maşinilor cât şi pentru diferite alte activităţi dorite de către clienţi, un foişor cu o capacitate de 20 de locuri, grătar şi spaţiu de joacă pentru copii.

Facilităţi:

  • Încălzire Centrală;
  • Televizor;
  • Internet Wi-fi.
Preferinte de confidentialitate
Prin vizitarea acestui website, acesta poate stoca informatii din browser de la diverse servicii, in general in forma cookie. Aici puteti schimba preferintele de confidentialitate. De notat ca la blocarea cookies o sa influentati experinta pe site-ul nostru.